De voorjaarsactie is er weer!

Aanbiedingen geldig van 12 april t/m 21 juni 2024. Bestellen via uw dental depot! Kijk bij uw Dental Depot voor onze actieprijzen

De EcoBrush (XS/S/M)

De Lactona EcoBrush tandenborstel heeft een handle die gemaakt is van FSC-gecertificeerd beukenhout uit Europeese duurzaam beheerde bossen en is 100% biologisch afbreekbaar.

De FlexPick 2in1

De Lactona FlexPick 2in1 kent het gebruiksgemak van een tandenstoker en door de vele zachte driehoekige vormen lijkt het ook op een dunne rager. De Lactona FlexPick 2in1 kan makkelijk overal en tussendoor gebruikt worden.

Antibacteriële ragers

Het grootste assortiment antibacteriële ragers. Op het gebied van interdentale reiniging biedt Lactona een breed assortiment aan ragers in maar liefst 21 variaties en maatvoeringen.

Onze tandenborstels

Alle Lactona tandenborstels staan bekend om hun optimale en constante kwaliteit. Dit geldt zowel voor de materiaalkeuze van de handle als voor de nylon filamenten van Dupont Tynex®.

Voor de praktijk

Geef uw tandenborstels een persoonlijk karakter. Opdrukopties van toepassing op vrijwel het gehele tandenborstelassortiment. Standaard in één kleurbedrukking. Meer kleuren bedrukking in overleg.

Lactona onze geschiedenis

Lactona is al sinds 1933 een begrip op de markt voor kwalitatieve mondverzorging. Alle producten worden ontwikkeld in samenwerking met Tandheelkundige universiteiten en opleidingen Mondzorgkunde.